Lagerlokaler.net

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till [email protected] om du ska hyra ut lokaler.

Lagerlokal att hyra i Sigtuna

Modellfoto

Industrilokal att hyra i Sigtuna

Välkommen till Voltgatan 22, där fastighetsägaren bygger en toppmodern lager- och industrifastighet med flexibla storlekar för att möta dina exakta behov. Här är vad du behöver veta om denna spännande nyproduktion:

Läge: Voltgatan 22 ligger i expansiva Arlandastad, en plats som är idealisk för företag som vill vara i närheten av transportnätverk och samtidigt njuta av en växande affärsmiljö. Med endast 2 minuters avstånd till E4 har du omedelbar tillgång till nationella och internationella vägar, vilket gör logistik och distribution till en bris. Dessutom är Arlanda flygplats bara en kort bilresa bort, vilket är idealiskt för företag med behov av flyg- och frakttjänster.

Flexibla storlekar: Denna imponerande fastighet erbjuder en rad olika storlekar för att möta dina behov. Oavsett om du behöver 180 kvm, 360 kvm, 720 kvm, 1080 kvm eller upp till 4300 kvm, har vi den perfekta lösningen för din verksamhet. Detta gör det enkelt att anpassa lokalen efter din verksamhets krav och expansionstakt. Kontor och personalytor placeras praktiskt på entresolplan.

Inflyttning: Planerad inflyttning är under andra kvartalet 2024. Det ger dig tillräckligt med tid att förbereda din verksamhet och se fram emot den spännande möjligheten att flytta in i en modern och anpassad arbetsmiljö.

Påverka planlösningen: Det bästa med denna nyproduktion är att du har möjlighet att påverka planlösningen...